Nomad Fashion Show

La moda es caracteritza per la gran diversitat d’estils que impregna cada dissenyador a les seves creacions. No només etiquetem per estètica sinó que anem més enllà i agrupem la gent per costums, per inquietuds culturals i, sobretot, per estils de vida. Avui  en dia conviuen als carrers diferents tendències i estils de vida i això és el que intenta promoure NOMAD.

Nomad Fashion Show és un esdeveniment creat per The Style Outlets que se celebrarà a Barcelona els propers 21, 22 i 23 d’octubre a Valkiria Hub Space, carrer Pujades 126 (Poble Nou).

NOMAD es tracta d’una trobada en la qual la moda i l’estil conviuran durant 3 dies, convertint-se en un punt de trobada de tendències a través de diferents xerrades i tallers. Durant la trobada es desenvoluparan nombroses activitats a càrrec de blogueres i influenciadores espanyoles de moda del moment.

En el següent link podreu accedir directament a la pàgine web official de l’esdeveniment.

http://nomad.thestyleoutlets.es/ca