Sortida al museu del Perfum de Barcelona i visita a la perfumeria Basílica.

 

Ahir, el segons curs del cicle formatiu de grau mitja d’estètica i Bellesa van realitzar una sortida pel centre de Barcelona, concretament per Passeig de Gràcia. Allà, els alumnes van poder visitar el “Museu del Perfum” l’únic museu de tot Catalunya amb una important col·lecció de flascons de totes les èpoques i estils, des dels més clàssics fins als més contemporanis. Posteriorment van visitar la perfumeria “La Basílica” una de les perfumeries d’autor més importants d’Europa, en venda de perfums exclusius. En Ambdues instal·lacions els alumnes van rebre xerrades molt productives sobre el món del perfums que, de bona manera, els ajudarà a complimentar la informació rebuda a classe. Trobareu mes imatges de la sortida a la mediateca de la web.

img_20161116_153618 Imatge del grup classe abans d’entrar al Museu del Perfum de Bcn.