La Mercè amb el “The Shopping Night Barcelona 2016”

L’alumnat dels cicles “Assessoria d’imatge personal i corporativa “ i “d’Estètica i Bellesa “ participaran en  la VII The Shopping Night Barcelona,  amb diferents activitats plantejades i dirigides des de diferents mòduls professionals perquè coneguin de primera mà el funcionament del món de la moda i l’aplicació del marxandatge perquè un esdeveniment tingui èxit i es consagri en el temps.

Podríem dir que aquest avet promociona el comerç al passeig de Gràcia amb l’obertura de més de 100 establiments -entre botigues i restauració- durant la nit de l’1 de desembre. La festa d’aquest any prendrà com ‘leitmotiv‘ l’obra de Lewis Carroll Alícia al País de les meravelles i transformarà l’avinguda en un tribut a la fantasia. Aquest any el passeig s’han dividit en deu espais amb noms que homenatgen al famós conte, uns quilòmetres en els quals els comerços obriran des de les 20 hores fins a la matinada.

Alguns exemples d’aquestes transformacions seran: El Palau Robert, rebatejat com Croquet Match Party, es convertirà en la cort de la Reina de Cors, interpretada per la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada, que acollirà la festa VIP, el Garden of the live flowers, davant de La Pedrera, acollirà la passarel·la urbana TSBN Espai Outfit -que té com a objectiu mostrar la creativitat de les botigues- i també una trobada amb estudiants d’escoles de disseny catalanes. En paral·lel, All in the golden midnight, al carrer Provença, tindrà un escenari en el qual hi haurà música en directe.

Aquest actes, no només  promocionen les compres sinó que es tracta de l’esdeveniment privat i de promoció d’un dels  carrer més important de Barcelona. La passada edició va aconseguir congregar al voltant de 85.000 persones al Passeig de Gràcia i carrers adjacents, 20.000 més que en l’edició del 2014.

Tota la informació a la web oficial de l’event:

Web oficial de l’esdeveniment.