Sortida al centre comercial “Les Arenes”

L’alumnat d’Estètica i Bellesa de segon curs han realitzat aquesta setmana una sortida al centre comercial “Les Arenes“. L’activitat dirigida des del mòdul de Màrqueting i Venda en Imatge Personal  (M-11) ha permès al  alumnat per poder comprovar i diferenciar les diferents estratègies de comunicació que realitzen les diferents empreses del sector de la imatge personal segons el seu pla de màrqueting.

Aquí teniu un petit resum fotogràfic mentre l’alumnat estava realitzant les activitats plantejades en les diferents botigues del centre.

Estudi de la comunicació en el pla de màrqueting d'un centre comercial_2   Estudi de la comunicació en el pla de màrqueting d'un centre comercial en la botiga Kiko make up   Estudi de la comunicació en el pla de màrqueting d'un centre comercial.  img_20161214_1546021Estudi de la comunicació en el pla de màrqueting d'un centre comercial en la botiga lush