Entrem al laboratori!!!

Aquest trimestre els alumnes de primer d’Estètica i Bellesa han entrat al laboratori per a comprendre millor conceptes bàsics com són dissolució i dispersió (emulsió O/A i emulsió A/O), principi actiu, excipient, additiu i corrector. L’aula, que està ben equipada, permet als alumnes veure de primera mà els materials i els equips necessaris per a la preparació de cosmètics. A la foto es pot veure com les alumnes practiquen amb operacions bàsiques com la filtració, l’homogeneïtzació amb l’agitador magnètic, i mesures de pes i volums.

Les pràctiques realitzades permeten, a part d’entendre millor els esmentats conceptes químics, passar una bona estona aprenent.

Aquí us deixem algunes fotos d’aquesta fantàstica experiència.

1R EB_3    1R EB_2  1R EB_1                                                                                                           Imatges d’alumnes realitzant diferents tipus d’operacions bàsiques de laboratori.