Ja som uns experts,… fabricant cosmètics!

Aquest any, els alumnes de segon d’Estètica i Bellesa s’han posat la bata per entrar al laboratori un altre cop. Havent tractat a l’aula els cosmètics hidrants s’han atrevit en la fabricació d’una emulsió hidratant per a pell seca, ideal també per a les mans en aquesta època d’hivern. El control de temperatura al bany termostàtic, la mescla de la fase aquosa sobre l’oliosa i l’agitació constant i moderada han estat claus per tal d’obtenir una emulsió amb les característiques organolèptiques adequades (olor, tacte, aspecte,..) Si mireu les fotografies, se n’han sortit molt bé!!!

 2n_EB_3          2n_EB_5  2n_EB_6

Per als cosmètics obtinguts han elaborat la corresponent etiqueta, amb tots els requisits  que han de complir els cosmètics per a l’envasament, com qualsevol fabricant de cosmètics. Si us hi fixeu no hi manca cap detall.