Jornades Tècniques 2016-2017

Jornades Tècniques 2016-2017

Aquest any, la nostra família d’imatge personal ha ofert una gran varietat d’activitats, tallers, xerrades i/o demostracions en les Jornades Tècniques celebrades durant la setmana passada. Aquestes activitats han servit per apropar al màxim el món laboral al nostre alumnat així com poder visualitzar les últimes novetats en el seu sector.

Des del nostre departament fem una valoració positiva de totes les activitats dutes a terme amb un gran èxit de participació en totes elles. Destacar també el gran interès del nostre alumnat per assistit a les seves activitats així com en altres de la mateixa família o inclús d’altres departaments.

A continuació ens mostra en forma de resum, un petit recull de les diferents activitats realitzades.