Un èxit la visita a MESOESTETIC

Un èxit la visita a MESOESTETIC

Les alumnes de 2n d’Estètica i Bellesa han visitat aquest divendres 3 de març Mesoestetic Pharma Group, una multinacional farmacèutica especialitzada en el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de cosmecèutics. Durant la visita a les seves instal·lacions han pogut veure de primera mà tots els departaments per a desenvolupar nous productes. Des de l’àrea de desenvolupament I+D+i, la preparació i elaboració del producte, l’envasat i empaquetat i els laboratoris de control de qualitat. Tot realitzat sota rigoroses normes de seguretat i qualitat.

La visita ha finalitzat amb un workshop on s’ha presentat la seva nova aparatologia “SmartDrivity-Genesis”, un equip d’avançada tecnologia amb multiplicitat d’opcions per a tots els tractaments facials i corporals. Les alumnes han conegut la seva base tècnica i han vist una demostració en directe del seu funcionament i la sinergia amb els productes d’alta eficiència.

Un matí on les alumnes han adquirit nous coneixements en el camp de l’estètic i que de ben segur els serviran en el seu món laboral tant pròxim.

Us deixem amb un petit recull del que ha estat la visita.