Fira CosmoBeauty

Els dos esdeveniments de referència en el món de la bellesa, Cosmobelleza i STS Beauty Barcelona, s’han unit en un fructífer acord per oferir al mercat una única fira de rellevància internacional, com a resposta a les necessitats i demandes del sector. La nova fira COSMOBEAUTY, combinarà el millor d’ambdós projectes.

El fi d’aquest acort és intentar crear una unica fira de referèrencia a nivell nacional que  ??concentrarà a Fira Barcelona les novetats i tendències del món de la bellesa, abastant els sectors de l’estètica, medicina estètica, healthy, perruqueria, ungles i maquillatge.

Aquesta primera edició es celebrà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona del 1 al 3 d’abril.

Tota la informació de l’esdeveniment en el següent link:

Pàgina oficial del Cosmobeauty

El proper 3 d’abril tots els cicles de la família assistirem a la mencionada Fira per assabentar-nos de les ultimes novetats del nostre sector.