Sortida a Damaret

Sortida a Damaret

Damaret és una empresa familiar, especialitzada en maquillatge, perruqueria i atrezzo per a teatre, televisió, publicitat i arts escèniques. Va ser fundada l’any 1919. En aquests inicis, l’empresa es va especialitzar , dins del món de les arts escèniques en la confecció, lloguer i venda de perruques i vestuari principalment pel Teatre del Liceu de Barcelona.

Actualment,  l’empresa ha aconseguit un renón important i ofereix una amplia gama de serveix amb una amplia possibilitats per a satisfer qualsevol tipus de necessitat, ja sigui una producció teatral, publicitat, una sessió fotogràfica o encàrrecs privats així com un gran stock d’utilleria especialitzada i tota mena recursos tant per cinema, teatre o publicitat amb un ampli conjunt d’objectes preparats per sortir a escena.

Més informació en el següent link: Pàgina web oficial de Damaret