MWALK IV, “EL MUSICAL”, DESFILADA DE FINAL DE CURS

MwalkIV cartel 3

Un any més us portem l’esperada desfilada fi de curs: MWALK, en la seva quarta edició.

“Musica pels sentits” vol reflectir la interpretació d’alguns dels musicals  i videoclips més famosos a través de la moda, el maquillatge i la caracterització, creant el nostre propi original “Musical” amb la mostra dels treballs realitzats per els nostres cicles:

– 1r i 2n d’Estètica i bellesa matí

– 1r i 2n d’Estètica i bellesa tarda

– 1r i 2n de Caracterització i maquillatge professional

-1 r d’Assessoria d’ imatge personal i corporativa

Comptarem amb la col·laboració dels alumnes del CFGM de Soldadura i caldereria i PFI de Auxiliar de pintura per a fabricar els premis i el photocall, del CFGM de Vídeo Discjòquei i So que seran els encarregats de l’ ambientació i gravació de la gala, del CFGS d’ Automoció com a models, del CFGS d’ Animació d’ activitats físiques i esportives com a ballarins, del CFGM de Sistemes microinformàtics i xarxes s’encarregen de l’streaming i alumnes del  CFGS de 2n curs d’ Assessoria d’imatge Personal i Corporativa com ajudants en la gestió de l’ organització de l’ esdeveniment i presentadors i conductors de l’ espectacle.

El 31 de maig a les 17:00h a l’aula 108 de l’ institut us convidem a gaudir de la música amb tots els sentits!!