Montibello

Montibello és una empresa familiar catalana nascuda a Barcelona el 1967 dedicada a la fabricació i distribució de productes de cosmètica professional. El seu objectiu inicial va ser satisfer les necessitats dels salons de perruqueria i els seus productes van ser ràpidament adoptats en gran part dels salons, convertint la seva gamma de coloració  en un referent de qualitat en el sector. Als pocs anys van decidir complementar els seus productes amb una gamma enfocada cap a la cura de la pell, buscant el benestar i la bellesa global.
Actualment el seu equip està  integrat per més de 260 professionals i disposen d’un laboratori altament qualificat format per 22 professionals centrats en la investigació i la innovació en el sector cosmètic, posicionant-se així, com la primera empresa espanyola de cosmètica global exclusivament professional nascuda per i per als professionals de la perruqueria i de l’estètica.

Més informació sobre Montibello en la seva pàgina web oficial. Aquí us facilitem el link: Pàgina web oficial de Montibello

Skills

Posted on

06/04/2017